• تاریخ: اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۹
  • شناسه خبر: 15430

گوشت چرخ کرده آماده از قصابی نخرید

پیام ملّت- مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در صورتی ‌که مشتریان قصابی ها تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.

محمدباقر حاج کاظمی در گفت و گو با خبرنگار «پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تائید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شده و یا در بسته بندی‌های دارای برچسب معتبر در معرض فروش قرار گیرد.

وی در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی خاطر نشان کرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد.

این مسئول افزود: هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

حاج کاظمی تصریح کرد: مردم باید یا از گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در کارگاه‌های بسته بندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته بندی که در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شوند استفاده یا اینکه در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی زنجان تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی شود./ ب

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست