• تاریخ: تیر ۱۹, ۱۳۹۷
  • شناسه خبر: 7381

وزرای کار، کشاورزی و علوم، زیر تیغ استیضاح/ وزرای اقتصادی در لیست انتظار

پیام ملّت – پس از نابسامانی های بازار سکه و ارز، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقصیرات را متوجه دولت کردند. نمایندگان بر این باورند که برخی وزرا، دولت و همچنین ناکارآمدی تیم اقتصادی، باعث شده است تا بحران اقتصاد ...

پیام ملّت – پس از نابسامانی های بازار سکه و ارز، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقصیرات را متوجه دولت کردند. نمایندگان بر این باورند که برخی وزرا، دولت و همچنین ناکارآمدی تیم اقتصادی، باعث شده است تا بحران اقتصادی در کشور ایجاد شده و لذا لزوم تغییرات در کابینه بیش از هر زمان دیگری احساس شود.

وزرای کار، کشاورزی و علوم، زیر تیغ استیضاح/ وزرای اقتصادی از لیست استیضاح خارج شدند؟پس از نابسامانی های بازار سکه و ارز، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقصیرات را متوجه دولت کردند. نمایندگان بر این باورند که برخی وزرا، دولت و همچنین ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت باعث شده تا بحران اقتصادی در کشور ایجاد و به دنبال آن، لزوم تغییرات در کابینه بیش از هر زمان دیگری احساس شود.

به گزارش «تابناک»؛ به همین منظور، برخی نمایندگان اقدام به جمع آوری امضا از دیگر نمایندگان مجلس کرده اند. بنا به شنیده ها، تا کنون پنج وزیر دولت زیر تیغ استیضاح مجلس قرار گرفته اند؛ اما گویا در روزهای اخیر و تعلل رئیس جمهور در تغییر کابینه باعث سرد شدن تب استیضاح ها در مجلس شده و حتی به نظر می رسد، برخی وزرای اقتصادی دولت از جمله وزیر اقتصاد و صنعت از لیست استیضاح خارج شده و جای خود را به وزیر علوم و کشاورزی داده است.

بهروز نعمتی، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: مجلس جدا پیگیر اوضاع اقتصادی کشور است و نمایندگان مردم نیز به شدت در قبال وضعیت موجود در کشور احساس مسئولیت می کنند.

این نماینده مجلس گفت: استیضاح برخی از وزرای دولت روی میز نمایندگان مجلس است و بیشتر وزرای اقتصادی دولت هدف این استیضاح ها هستند. هم اکنون نیز استیضاح وزرای کار، کشاورزی و علوم بیش از دیگران مطرح است.

وی گفت: طبق ماده ۲۲۲ و ۲۲۳ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هرگاه استیضاح تقدیم هیأت رئیسه می‌شود، بلافاصله باید به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع و کمیسیون‌ها ظرف مدت یک هفته فرصت دارند موضوع را با حضور وزیر مربوطه بررسی و نتیجه را به هیأت رئیسه اعلام کنند.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: هم اکنون استیضاح حجتی وزیر کشاورزی، ربیعی وزیر کار و امور اجتماعی و وزیر علوم به هیأت رئیسه مجلس رسیده که به کمیسیون های مربوطه ارجاع شده است تا در کمیسیون تصمیم نهایی درباره آنها گرفته شود.

این نماینده مجلس در پاسخ به این که گویا روند استیضاح ها در مجلس از تب و تاب گذشته افتاده و این شائبه وجود دارد که تعلل رئیس جمهور در تغییرات کابینه باعث شده تا این استیضاح ها مشمول مرور زمان شود نیز گفت: من از تصمیم دولت بی اطلاعم اما مجلس کار خود را می کند.

وی در پاسخ به این که امضای استیضاح ها چه تعداد است، گفت: استیضاح ها فعلا حد نصاب لازم را دارا هستند، ولی باید منتظر ماند و دید، استیضاح با چه تعداد امضا، از کمیسیون خارج شده و به صحن می رسد.

همچنین علی اصغر یوسف‌نژاد درباره استیضاح برخی وزرا در این باره اظهار داشت: هم اکنون استیضاح وزرای نفت، اقتصاد و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی‌ کشور و علوم مطرح است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت استیضاح وزرای مطرح گفت: استیضاح آقای زنگنه به کمیسیون نفت و انرژی ارجاع شده، کمیسیون موضوع را بررسی و به هیأت رئیسه نتیجه را اعلام کرده است. نمایندگان قانع نشده‌اند، تعداد امضاها به حد قانونی رسیده؛ بنابراین این استیضاح در مسیر طرح در صحن است.

وی ادامه داد: استیضاح وزیر اقتصاد و امور دارایی هم به کمیسیون اقتصادی ارجاع و سه‌شنبه هفته گذشته جلسه‌ای در این کمیسیون گذاشته شد؛ اما به دلیل اینکه سؤالات از وزیر زیاد بود، جلسه نیمه‌تمام ماند و بنابراین، باید جلسه‌ای دیگر برگزار شود.

یوسف نژاد درباره استیضاح علی ربیعی هم عنوان کرد: استیضاح وزیر کار به کمیسیون اجتماعی رفته و این کمیسیون باید در هفته‌ای که مجلس جلسه دارد، با حضور امضا‌کنندگان جلسه بگذارد و بعد اگر امضاها به عدد ده رسید، آن را به هیأت رئیسه اعلام کنند.

این نماینده دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خصوص استیضاح وزیر علوم هم یادآور شد: استیضاح وزیر علوم و تحقیقات تقدیم هیأت رئیسه شده که باید به کمیسیون آموزش ارجاع شود، تعداد امضاهای اولیه در این مورد بیش از بیست امضاست.

وی در خصوص مطرح شدن استیضاح وزیر علوم عنوان کرد: ضعف در مدیریت وزارت‌خانه، دانشگاه‌ها، رسیدگی به وضعیت مدیریت ناکارآمد در استان‌ها، افت شدید علمی در دانشگاها، عدم تحرک و پویایی شخص وزیر برای اداره وزارتخانه، به کارگیری نیروهای بازنشسته و بی‌انگیزه در وزارت‌خانه و عدم سازماندهی و بی‌برنامه بودن تشکل‌های صنفی دانشجویی، از جمله محورهایی است که برای استیضاح غلامی مطرح شده است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست