- تاریخ: بهمن ۲۷, ۱۳۹۸
- شناسه خبر: 12670
نبی اله محمدی: فرهنگ و هنر باید به عنوان یک هویت اجتماعی مورد توجه قرار گیرد
پیام ملّت– کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم گفت: فرهنگ و هنر باید به عنوان یک هویت اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و برای آن سرمایه خلق شود. به گزارش« پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت ...
پیام ملّت– کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم گفت: فرهنگ و هنر باید به عنوان یک هویت اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و برای آن سرمایه خلق شود.
به گزارش« پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت» نبی اله محمدی با اشاره به توصیه ها و تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با توجه به بخش فرهنگ تصریح کرد: ما در دولت و مجلس شاهد هستیم که توجهی که باید به حوزه فرهنگ بشود متاسفانه نمی شود، عموما توجهات به معیشت و اقتصاد و رفاه است، اگر ما به فرهنگ توجه نکنیم، قطعا در سایر بخش ها نیز دچار مشکل می شویم.
وی با بیان اینکه در استان زنجان نیز فرهنگ تا حد زیادی مغفول مانده است، افزود: زنجان با توجه به جمعیتی که دارد از نبود فرهنگسراهای عمومی رنج میبرد، از همین رو تلاش خواهد شد با بهرهگیری از توان بخش خصوصی در این حوزه اقدام شود.
محمدی تصریح کرد:همچنین در بحث آموزش و پرورش میز با توجه به اینکه تحصیل در مدارس تا حد متوسطه برای همه ایرانیان رایگان است اما در کنار این موضوع در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی مدارس غیرانتفاعی نیز فعال هستند.
محمدی گفت: اما یکی از موضوعاتی که در این باره باید مورد توجه قرار گیرد، بحث فرهنگی در مدارس است که مربوط به کیفیت محتوای آموزشها، هوشمندسازی مدارس، محتوای کتب درسی و … است.
وی تصریح کرد: در بحث فرهنگیان و معلمان نیز باید توجه بیشتری صورت گیرد، چون این قشر یکی از ارکان مهم در عرصه تعلیم و تربیت محسوب میشوند، پس تإمین استقلال فرهنگ در بودجه عمومی مورد توجه خواهد بود.در حوزه سبک زندگی اسلامی نیز باید اقدام شود و در قالب گفتمان عمومی نیز باید مورد توجه باشد.
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم گفت: یکی از موضوعاتی که در بخش فرهنگی باید مورد توجه باشد، مباحث دانشگاهی و حوزوی است.
نبی اله محمدی به گسترش دانشگاهها با بهرهگیری از ظرفیت استان تأکید کرد و گفت: البته گسترش دانشگاه و حضور دانشجویان در آن نیازمند حصول شرایطی است که در این راستا باید شرایطی فراهم شود که دانشجویان بتوانند، شهریه خودشان به زمان فارغ التحصیلی منتقل کنند تا دولت و جامعه بتوانند در آن مهلت فرصت اشتغال را خلق کرده باشند.
وی با اشاره به این که باید در حوزه دانشگاهها در خصوص بازسازی درونی، تغییر فرآیندها برای جهتدهی مناسب اساتید در خروج از رکود و عمل به رسالت واقعی دانشگاه اقدامات مناسبی صورت گیرد، افزود: کار فرهنگی و استقلال کاری به جای وابستگی باید در جامعه نهادینه شود و مسئولین نیز باید دانشگاهها و موسسات علمی را به عنوان مراکز تفکر و حل مشکلات به رسمیت بشناسند و اعتبارات تحقیقاتی را به این حوزه ها سوق دهند که اگر در غیر این صورت باشد پروژههای اشتغال زایی اغلب ابتر می مانند.