• تاریخ: آبان ۲۸, ۱۴۰۰
  • شناسه خبر: 25105

راه اندازی بازارچه های دائمی برای فروش محصولات تولیدی بانوان

یکی از مشکلات جدی بانوان بازاریابی و فروش محصولات تولیدی آنها است که با راه اندازی بازارچه های دائمی و نمایشگاه های فصلی و محلی این مشکل تا حدودی حل می شود.

به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» انسیه خزعلی،معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری در جلسه شورای اداری استان زنجان که با حضور رئیس‌جمهوری وهیأت همراه برگزار شد اظهار داشت: زنجان را به حسینیه اعظم و شور و عشق حسینی و حرارتی که در آن وجود داشت، می‌شناسیم و امروز هم زنان این استان را با همین شور و حرارت به کار، تلاش و انگیزه شناختیم.

وی با اشاره به بازدید از مراکز و دیدار با بانوان استان زنجان در سفر دولت به این استان گفت: دغدغه اصلی بانوان در حوزه کار، مسائل معیشتی و مشکلات و تنگناها موجود در خانواده‌ها و همچنین چندبخشی بودن مسئولیت خانم‌ها بود.

خزعلی با اشاره به جایگاه خانواده و مسائل نرم‌افزاری و مشکلاتی که ممکن است سبب از هم پاشیدگی خانواده و مشکلات خانوادگی وارد شود و جامعه را از دورن، بپاشد که بسیار مهم است، افزود: آسیب‌هایی که ممکن است موجب افزایش طلاق و کاهش ازدواج و فرزندآوری شود که استان زنجان رتبه ۱۱ کشور در بخش طلاق و رتبه ۹ طلاق در بخش کاهش طلاق را دارد.

وی تصریح کرد: البته آسیب‌های مثل اعتیاد در بین زنان زنجانی کم است و در مقابل، انگیزه و فرهنگ کار در بین خانم‌ها با توجه به تشکل‌های مذهبی، خیریه‌ها، سمن‌ها و گروه‌های جهادی که دارند، زیاد است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری گفت: لازم است در بخش جمعیت، توجه ویژه شود و توجه به سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی مادران و همراهی کارِ بیرون و داخل منزل، زنان را تشویق به فرزندآوری کند.در خصوص مساله بیکاری بانوان که مسائل و مشکلاتی زیادی مطرح شد که باید ادارات به طور جدی به این مساله توجه داشته باشند.

خزعلی با بیان اینکه با همکاری وزارت آموزش و پرورش و معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست‌جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، مقرر شد که بعضی از امکانات و تسهیلات در اختیار خواهران استان زنجان قرار گیرد، اظهار کرد: از جمله این موارد ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال در زمینه کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی بانوان، ۱۰ میلیارد تومان برای کارآفرینی به‌خصوص در بخش صنایع دستی که در روستاها مشغول هستند، ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به میزان ۱۰۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین دهه ۶۰ که تا پایان سال ۱۴۰۰ ازدواج کنند، تکمیل مدارس دخترانه شامل ساخت و تجهیز ۳ مدرسه برای مهارت‌آموزی بانوان، اختصاص ۵ میلیارد تومان برای تامین تبلت و بعضی از تجهیزات برای بازماندگان از تحصیل و ۵ میلیارد تومان برای آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق در نظر گرفته شده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری گفت: با توجه به مساله بازاریابی و فروش که یکی از مشکلات جدی بانوان بود، مقرر شد نمایشگاه‌های فصلی و محلی و بازارچه‌های دائمی را بتوانیم راه‌اندازی کنیم.

وی اظهار داشت: بعضی از مشکلات نیز فقط مختص بانوان نبود و مختص خانواده بود که با همکاری دستگاه‌های مختلف باید بررسی و حل شوند.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست