- تاریخ: آذر ۲, ۱۴۰۰
- شناسه خبر: 25241
سومین دوره جایزه کتاب سال استان زنجان برگزار شد
سومین دوره جایزه کتاب سال استان زنجان در سه گروه تالیف، ترجمه و احیای متون برگزار شد.
به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» سومین دوره جایزه کتاب سال استان زنجان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان و با همکاری خانه کتاب و ادبیات ایران در سه گروه تالیف، ترجمه و احیای متون برگزار شد.
طبق فراخوان منتشره آثار منتشر شده مولفان و پدیدآورندگان ایرانی و خارجی در حوزه زنجانشناسی، آثار مولفان و پدیدآورندگان زنجانی در تمام حوزهها و همچنین آثاری که برای نخستینبار در سال ۱۳۹۹ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده بودند، میتوانستند در سومین دوره جایزه کتاب سال استان زنجان شرکت کنند.
همچنین بخش ویژه این جایزه نیز با دریافت آثاری که در حوزه دفاعمقدس، مدافعان حریم و ۳۵۳۵ شهید استان زنجان منتشر شدهاند برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این مراسم ضمن اشاره به اجرای ۳۰ عنوان برنامه طی هفته کتاب گفت: توزیع کتاب در کتابخانههای عمومی، مدارس و زندانها، برگزاری آیین اختتامیه کتاب سال استان، تجلیل از خادمان نشر، پویش معرفی کتاب و اجرای طرح پاییزه کتاب از جمله این برنامهها بود.
محمد ربیع احمدخانی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا موجب تعطیلی بسیاری از برنامههای فرهنگی شده بود که با فروکش کردن آن به دنبال راهاندازی مجدد برنامهها هستیم، تصریح کرد: از جمله این برنامهها نشستهای عصر کتاب در شهر زنجان است.
وی تصریح کرد: نشستهای عصر کتاب با هدف نقد و بررسی کتابهای تألیفی در استان و همچنین ارتقای سطح نویسندگی در استان برگزار میشود.
بر همین اساس طبق رأی داوران پنج کتاب چاپ شده در زنجان یا درباره این استان و نیز از مولفان استان در این دوره حائز عنوان برگزیده کتاب سال زنجان شدند.
کتابهای «فسیل، مفاهیم و کاربردها» اثر دکتر نصرالله عباسی، «سیز نجه» اثر زهیر محمدی، «چهل برگ» اثر رضا اسم خانی، «مراقبتهای دارویی» اثر محسن کمالی و «علم تمرین (بدنسازی و طراحی تمرین برای مربیان و ورزشکاران)» اثر علی گرزی، به عنوان برگزیدگان سومین دوره کتاب سال استان زنجان معرفی شدند.
همچنین کتابهای «ماه عسل در تیمارستان» اثر محمدعلی خامهپرست، «اهمیت بالینی پروتیینهای پلاسما» اثر علی اوسط ملتی، «گفتگوهایی در باره تاریخ» اثر حمید رضا محمدی، «سربسته» اثر محمدعلی استجلو و «ترجمه و تبیین مفردات راغب» اثر سید عباس حسینی شایسته تقدیر شناخته شدند.