دوشنبه 12 مرداد 1405
19.3 C
Zanjān

جزییات طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان/ کارگاه‌های ورشکسته مشمول این تسهیلات نخواهند بود

به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» محمود عزیزخانی مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان زنجان در جمع خبرنگاران در تشریح خبر بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان و  جزییات این  طرح اظهار کرد: به‌منظور حمایت از تولید و حفظ و افزایش اشتغال برای بنگاه‌های کوچک و متوسط و در اجرای تصویبنامه مورخ ۱۸‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۲ هیأت وزیران، شرکت‌ها و واحدهای کوچک و متوسط؛ درصورت پرداخت بدهی‌های معوقه خود یا توافق با شعب سازمان تأمین‌اجتماعی در مورد پرداخت اقساطی این بدهی در ۱۲ قسط و به‌شرط پرداخت به‌موقع همه اقساط؛ از صددرصد بخشودگی جرایم بیمه‌ای برخوردار خواهند شد.

عزیزخانی گفت: منظور از شرکت‌ها و واحدهای کوچک و متوسط به موجب مصوبه هیئت وزیران به‌ترتیب بنگاه‌های اقتصادی دارای تعداد کارکنان کمتر از ۵۰ نفر و بنگاه‌های اقتصادی دارای تعداد کارکنان ۵۰ تا ۱۰۰ نفر است و مشمولان این بخشودگی؛ کارفرمایان کارگاه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی،کشاورزی، خدماتی و اصناف و شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک و متوسط هستند که حداقل به مدت یک سال از زمان تقسیط بدهی، نسبت به حفظ یا افزایش اشتغال نیروی انسانی کارگاه خود بر مبنای لیست اسفند ماه سال ۱۴۰۱ اقدام کرده و لیست و حق‌بیمه کارکنان شاغل کارگاه را در طول دوره مذکور به ترتیب مقرر در قانون تأمین‌اجتماعی ارسال و پرداخت کنند. همچنین در خصوص کارفرمایانی که در طول دو سال گذشته از بخشودگی جرایم برخوردار شده‌اند، شرط حفظ یا افزایش اشتغال نیروی انسانی کارگاه از زمان تعیین تکلیف بدهی، به مدت دو سال خواهد بود.

وی افزود: کارفرمایان کارگاه‌های مشمول برای برخورداری از تسهیلات مزبور و به‌‌منظور تعیین تکلیف بدهی‌های قطعی شده مطابق قوانین، باید از ابتدای خرداد ماه و حداکثر به مدت ۳ ماه،  نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه خدمات غیرحضوی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir اقدام کنند. با توجه به تسهیلات فراهم شده در ارائه خدمات غیرحضوری، ارائه درخواست کارفرمایان متقاضی صرفاً به‌صورت غیرحضوری امکان‌پذیر خواهد بود.
عزیزخانی با اعلام اینکه در مورد آن دسته از کارگاه‌هایی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ فاقد لیست ارسالی بوده‌اند، تعداد بیمه‌شدگان آخرین لیست ماه منتهی به اسفند ماه در سال ۱۴۰۱ مبنای تعیین نیروی انسانی کارگاه قرار می‌گیرد، افزود: کارفرمایان مشمول این تسهیلات که دارای ردیف پیمان هستند‌، پس از ثبت درخواست برای دفتر مرکزی یا کارگاه ثابت خود که لیست و حق بیمه کارکنان را ارسال می‌کنند (صرفنظر از وجود بدهی قطعی) و در صورت احراز کلیه شرایط و پذیرش درخواست، می‌توانند بدهی‌های قطعی ردیف پیمان‌های موردنظر را به‌صورت جداگانه و در مهلت مقرر از طریق شعبه ذی‌ربط برابر ضوابط مربوطه تقسیط کنند.
وی همچنین گفت: در خصوص کارفرمایان کارگاه‌های حقیقی که به‌واسطه جابجایی محل یا تغییر فعالیت، کد کارگاهی جدید دریافت می‌کنند، چنانچه درخواست بخشودگی جرایم کارفرما برای کارگاه جدید ثبت و مورد پذیرش قرار گیرد در خصوص سایر کارگاه‌های قبلی کارفرمای مذکور که دارای بدهی قطعی هستند، پذیرش درخواست بخشودگی جرایم بلامانع خواهد بود.
عزیزخانی با اعلام اینکه تقلیل تعداد کارکنان شاغل در کارگاه فعال نسبت به لیست اسفند ماه ۱۴۰۱ به‌واسطه بازنشستگی، ازکارافتادگی و یا فوت بیمه‌شده، مانع از بهره‌مندی کارگاه‌های مشمول از تسهیلات بخشودگی جرایم نمی‌شود، گفت: چنانچه پرداخت بدهی ناشی از حق بیمه و بیمه بیکاری معوق در ۱۲ ماه تقسیط شود، میزان بخشودگی جرایم ۱۰۰ درصد خواهد بود و چنانچه کارفرمای مشمول تمایل داشته باشد پرداخت حق بیمه و بیمه بیکاری را در ۱۸ ماه تقسیط کند میزان بخشودگی جرایم ۸۵ درصد است. همچنین در صورت تقسیط به مدت ۲۴ ماه میزان بخشودگی جرایم ۷۵ درصد، در صورت تقسیط در ۳۰ ماه میزان بخشودگی جرایم ۶۰ درصد و در نهایت در صورت تقسیط بدهی حق بیمه و بیمه بیکاری در ۳۶ ماه، میزان بخشودگی جرایم ۵۰ درصد خواهد بود.
وی افزود: چنانچه کارفرما هریک از اقساط بدهی‌های تقسیط شده موضوع این طرح را در سر‌رسید مقرر پرداخت نکند یا در مدت یک سال پس از تقسیط یا در طول دوران تقسیط (در مواردی که تقسیط بیشتر از یک سال است) نسبت به کاهش سطح اشتغال کارگاه اقدام کند، بدهی تبدیل به حال شده و جرایم متعلقه، نسبت به مانده بدهی از تاریخ تبدیل به حال، محاسبه و به همراه جرایم قبلی به نسبت مانده بدهی مطالبه و وصول خواهد شد.
مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان همچنین اعلام کرد: کارگاه‌های ورشکسته، درحال‌تصفیه، منحله و فاقد فعالیت، رانندگان، کارگران ساختمانی (سهم بیمه‌شده و کارفرما)، همچنین بدهی‌های موضوع ماده ۶۶ قانون تأمین‌اجتماعی و چهار درصد مشاغل سخت و زیان‌آور و کارگاه‌هایی که بدهی آنان صرفاً شامل جریمه یا حق‌الاجراء است، مشمول این تسهیلات نخواهند بود.

داغ این هفته

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان : نظارت جدی بر اجرای پروژه مهر، برگزاری مطلوب امتحانات نهایی و پیگیری مسائل و نیازهای مناطق و نواحی در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار دارد

بهزیستی زنجان مسیر استقلال اجتماعی مددجویان را هموار می‌کند/8درصد خانوارهای زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: بهزیستی از جمله دستگاه‌هایی بود که تعطیلی برای آن معنا نداشت و تمامی مراکز شبانه‌روزی نگهداری سالمندان، افراد دارای معلولیت، کودکان و نوزادان بدون وقفه به فعالیت خود ادامه دادند.

قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

این روزها مردم ایران حق دارند خشمگین باشند. جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، شهادت رهبر، فرماندهان، دانشمندان و هم‌وطنان عزیزمان و اظهارات گستاخانه ترامپ، احساسات جامعه را جریحه‌دار کرده است.

سوگ زنجانی‌ها در وداع رهبر شهید

زنجانی‌ها که از دیرباز به تدین، توسل به اهل...

یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد.

یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد. هیئت دولت...

عناوین خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان : نظارت جدی بر اجرای پروژه مهر، برگزاری مطلوب امتحانات نهایی و پیگیری مسائل و نیازهای مناطق و نواحی در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار دارد

بهزیستی زنجان مسیر استقلال اجتماعی مددجویان را هموار می‌کند/8درصد خانوارهای زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: بهزیستی از جمله دستگاه‌هایی بود که تعطیلی برای آن معنا نداشت و تمامی مراکز شبانه‌روزی نگهداری سالمندان، افراد دارای معلولیت، کودکان و نوزادان بدون وقفه به فعالیت خود ادامه دادند.

قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

این روزها مردم ایران حق دارند خشمگین باشند. جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، شهادت رهبر، فرماندهان، دانشمندان و هم‌وطنان عزیزمان و اظهارات گستاخانه ترامپ، احساسات جامعه را جریحه‌دار کرده است.

سوگ زنجانی‌ها در وداع رهبر شهید

زنجانی‌ها که از دیرباز به تدین، توسل به اهل...

یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد.

یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد. هیئت دولت...

کدگذاری پایان‌ بخش شبح پول در بازار

کدگذاری پایان‌ بخش شبح پول در بازار؛ پای صیاد...

قاب ماندگار از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب

قاب ماندگار از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در...

گروه‌های آموزشی در فرآیند ارتقای کیفیت آموزش باید بی‌طرف باشند.

گروه‌های آموزشی در فرآیند ارتقای کیفیت آموزش باید بی‌طرف...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img