• تاریخ: خرداد ۲۷, ۱۴۰۳
  • شناسه خبر: 38530

شهروندان توصیه‌های بهداشتی درذبح دام را جدی بگیرند/ از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنید

جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، از جمله تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی در هنگام ذبح دام در عید قربان جدی گرفته شود.

به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به شهروندان توصیه کرد از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنند.

حسین معصومی گفت: جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، از جمله تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی افزود: شهروندان باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی، خریداری کنند و افرادی که ذبح دام را انجام می دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش، چکمه و … استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ضمن توصیه بر خودداری از خرید گوشت، جگر و … که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی عرضه می‌شود، اظهار کرد: گوشت دام ذبح شده، باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف شود.

معصومی با بیان اینکه لازم است جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال و در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود افزود: باید از مصرف گوشت و جگر بصورت خام یا نیم پز، خودداری شود و افراد باید در هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر، از دستکش استفاده کنند.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست