• تاریخ: اسفند ۵, ۱۳۹۵
  • شناسه خبر: 4145

خروج یک هزار نفر از چرخه دیالیز استان

پیام ملت– مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان گفت: تعداد بیماران کلیوی تحت پوشش استان هزار و ۶۰۰ نفر می باشد که یک هزار و ۲۵۰ بیمار نیز با انجام خدمات مراقبتی و نیز پیوند کلیه از چرخه دیالیز خارج شده ...

پیام ملت مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان گفت: تعداد بیماران کلیوی تحت پوشش استان هزار و ۶۰۰ نفر می باشد که یک هزار و ۲۵۰ بیمار نیز با انجام خدمات مراقبتی و نیز پیوند کلیه از چرخه دیالیز خارج شده اند.

محمدرضا طهماسبی در جمع خبرنگاران با اشاره به افتتاح بخش دیالیز انجمن بیماران کلیوی در مرکز این انجمن در ۱۳ اسفند ماه سال جاری اظهار کرد: بخش دیالیز انجمن بیماران کلیوی همزمان با همایش ملی تجلیل از خیرین انجمن کلیوی در زنجان به بهره برداری می رسد.

وی با اعلام خبر کلنگ زنی مجموعه ورزشی برای بیماران خاص در استان خاطرنشان کرد: در اسفند ماه امسال همزمان با افتتاح مرکز دیالیز انجمن ساخت این مجموعه ورزشی کلنگ زنی می شود.

مدیر انجمن کلیوی استان زنجان بر امر پیشگیری از بیماری اشاره کرد و افزود: پیشگیری کم هزینه‌تر از درمان است بنابراین باید به این امر مهم توجه شود.

طهماسبی با بیان اینکه تمامی تجهیزات و خدمات این بخش مطابق با استانداردهای بین‌المللی ساخته شده است افزود: تمامی هزینه ساختمانی طبقه اول برای ایجاد این مرکز با کمک ۱۵ میلیارد ریالی یک خیر زنجانی به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: هدف اصلی انجمن بیماران کلیوی فراهم کردن خدمات درمانی برای بیماران است و اولویت ما در ارائه خدمات پرداختن به کمک های درمانی و گسترش آموزش‎های پیشگیری است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان ادامه داد: برای بیماران نیازمند نیز کمک های معیشتی صورت می گیرد اما این به معنی آن نیست که به بهانه بیماری تمامی نیازهای زندگی فرد و خانواده او توسط انجمن تامین شود.

طهماسبی تعداد بیماران کلیوی تحت پوشش استان را  هزار و ۶۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: یک هزار و ۲۵۰ بیمار نیز با انجام خدمات مراقبتی و نیز پیوند کلیه از چرخعه دیالیز خارج شده اند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در سطح استان ۳۶۰ بیمار نیز تحت دیالیز قرار دارند که ماهیانه ۵۰ میلیون ریال برای هزینه ایاب و ذهاب بیماران نیازمند برای انجام دیالیز هزینه می‎شود.

طهماسبی انجمن کلیوی را اولین خیریه فعال در حوزه سلامت در استان دانست و گفت: فعالیت انجمن در استان به صورت رسمی از سال ۷۰ با دریافت مجوز از انجمن مرکزی آغاز شده است.

مدیر عامل انجمن خیریه کلیوی استان زنجان با اشاره به اقدمات انجمن شده توسط خیران در راستای حمایت از بیماران کلیوی عنوان کرد: ساختمان انجمن بیماران کلیوی در ۵ طبقه با هدف فراهم کردن خدمات درمانی و فرهنگی و پیشگیری یکی از اقدامات انجمن است که ساخت این بنا در حال انجام است.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز دیالیز در استان زنجان ابراز کرد: مرکز دیالیز با مشکارت خیران ساخته شده است که ایجاد این مرکز امکان ارائه خدمات رایگان را به بیماران کلیوی فراهم کرده است .

طهماسبی افزود: با راه اندازی مرکز پیوند کلیه در سال گذشته در مرکز استان انجام خدمات درمانی برای بیماران فراهم شده و هیچ نیازی به مراجعه به سایر استانها برای انجام دیالیز و پیوند کلیه وجود ندارد.

مدیرعامل انجمن کلیوی استان زنجان یاد آور شد: مردم نسبت به این بیماری حساس شده اند اما لازم است با ارائه آگاهی های عمومی مردم را از ابتلا به این بمیاری نجات داد .

وی بیماری فشارخون، دیابت ، سنگهای کلیه و عفونتهای درمان نشده کلیه را از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر نارسایی کلیه دانست و گفت: بیشترین مبتلایان به بیماریهای کلیویی افراد بین ۳۰ تا ۵۰ سال هستند که می توان با ارائه آگاهی های لازم در خصوص مراقبتهای بهداشتی، تغذیه از ابتلا افراد به بیماری جلوگیری کرد.

این مقام مسئول یادآور شد: چرا که در صد کمی از مبتلایان به نارسایی کلیه به دلیل عوامل ژنتیکی دچار بیماری شده اند.

طهماسبی با  اشاره به نتایج مثبت انجام اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش ابتلا افراد به بیماری کلیوی در سطح استان افزود: میزان ابتلا به بیماری های کلیوی در سطح کشور افزایش ۷.۵ درصدی داشته است این در حالی است که افزایش ابتلا به این بیماری در بین همشهریان زنجانی ۴.۵ درصد بوده است که ۲ درصد پایین تر از سطح کشور بوده است

 

انتهای پیام/ع

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست