- تاریخ: دی ۵, ۱۳۹۶
- شناسه خبر: 6607
تقویت مدیریت بحران راه کار مقابله با زلزله است/ تحقق ۳۰ درصدی بودجه ۹۶ تا کنون
پیام ملّت– عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت مدیریت در بحرانها و افزایش بودجه هلال احمر برای مقابله با زلزله ضرورت دارد. سیدمرتضی خاتمی با بیان اینکه ۵۰ هزار نیروی داوطلب هلال احمر با حقوق۵۰۰ ه ...
پیام ملّت– عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت مدیریت در بحرانها و افزایش بودجه هلال احمر برای مقابله با زلزله ضرورت دارد.
سیدمرتضی خاتمی با بیان اینکه ۵۰ هزار نیروی داوطلب هلال احمر با حقوق۵۰۰ هزار تومانی، نماد ایثار و از خود گذشتگی هستند، اظهار کرد: مشکلات معیشتی این عزیزان ایثارگر بایستی تاحدودی برطرف گردد.
وی با اشاره به سالروز زلزله بم گفت: کشور بر روی گسل قرار دارد واین موضوع بایستی در ساخت و ساز و زندگی مردم لحاظ شود و همچنین رعایت ضوابط و استانداردهای ساختمانی و ابنیه زیر ساخت از جمله پل ها, جاده ها , بزرگراه ها و بیمارستان ها از ضروریات است.
نماینده مردم ماه نشان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه آمادگی برای روبه رو شدن و همچنین رسیدگیهای آنی پس از وقوع نقش بسزایی در کاهش تلفات دارند تصریح کرد: رسیدگی فوری پس از وقوع و نیز رسیدگی تاخیری پس از وقوع در کاهش صدمات و تالمات جسمی و روحی نقش عمده ای دارند که در این میان نقش هلال احمر و ستاد بحران بسیار حیاتی است.
وی ادامه داد: با توجه به تجارب موجود در زلزله های پیش آمده می توان دریافت ، ستاد بحران توانایی بسیج, جلب اعتماد و سازماندهی کمکهای مردمی را به نحو احسن نداشته است و بی نظمی و حضور انفرادی هموطنان دلسوز و توزیع نامناسب اقلام، گویای نواقص در مدیریت بحران در سطح کشور است .
خاتمی افزود: اگرچه به هنگام بروز هر حادثه ای مردم و مسئولان خدوم از روی احساس و عاطفه سریعا دست به اقدام میزنند ، لیکن تنها تشکیل ستاد بحران و یا اقدامات ابتکاری و داوطلبانه کافی نیست بلکه عمدتا اقدامات سازمان یافته و بر اساس علم و برنامه مدون است که از شدت فاجعه میکاهد و تضمین جبران و کاهش خسارت را مینماید.
نماینده مردم ماه نشان در مجلس با اشاره به نقش اساسی هلال احمر و عملکرد مثبت آن در زلزله اخیر در کرمانشاه تصریح کرد: مشکلات معیشتی این عزیزان ایثارگر بایست تاحدودی برطرف گردد از سوی دیگر وجود انبارهای بزرگ در جای جای کشور با انواع ملزومات اضطراری می تواند اندکی از نگرانی ها کاهش دهد.
عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس یادآورشد: بودجه مصوب سال گذشته هلال احمر ۱۸۹۰ میلیارد بود که به ۲۰۶۳ میلیارد تومان در سال ۹۷ رسیده است و ما شاهد رشد ۹ درصدی هستیم اما مساله مهم هلال احمر در امر بودجه تخصیص اعتبارات و تحقق منابع است ، بطوریکه در ۹ ماهه ۳۰ درصد از منابع محقق شده است و این موضوع نگران کننده است و بایستی برای ثبات منابع آن تدبیر شود.
انتهای پیام/ع