آزادی ۳۴۱ زندانی در جریان بازدید رییس کل دادگستری استان از زندانهای زنجان

به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت»حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی در حاشیه این بازدید ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس گفت : در راستای اجرای سیاستهای قوه و تاکیدات رییس قوه قضاییه مبنی بر توجه به امور زندانیان و تعیین تکلیف زندانیان تحت قرار، امروز با حضور ۱۵۱ نفراز قضات استان، دیدار چهره به چهره قضات با زندانیان در سه حوزه قضایی زنجان ، ابهر و خدابنده برگزار شد.

وی با بیان اینکه نتیجه این حضور و دیدار چهره به چهره با زندانیان آزادی ۳۴۱ محکوم مالی غیر عمد بود که این تعداد ۱۶۷ نفر همین امروز در این مراسم آزاد شدند و مابقی نیز طول هفته جاری با انجام مقدمات اداری از زندان آزاد خواهند شد که این میزان آزادی نسبت به کل جمعیت کیفری زندانهای استان در سطح کشور کم نظیر است.

رییس شورای قضایی استان زنجان با اشاره به اینکه استان در اجرای سیاستهای قوه در بیشتر حوزه ها پیشرو و عملکرد خوبی داشته است افزود: این دومین حضور دسته جمعی مسئولان قضایی استان و همه قضات در سال جاری در زندان بود که نتایج بسیار خوبی حاصل شد که علاوه بر این مسئولان قضایی و قضات حوزه ها بصورت روزانه و مستمر بازدید از زندان و دیدار چهره به چهره با زندانیان را دارند که اقدامی ارزشمند است.

حجت الاسلام صادقی نیارکی با بیان اینکه تعدادی از آزادی های امروز با کمکهای خیرین استان و حتی سایر استانها محقق شد افزود: امروز آزادی۳۴ محکوم جرایم غیر عمد مالی با اهداء ۱۰۰ سکه تمام بهار آزادی اهدایی از سوی خانواده مرحوم سلیمانی از تهران و تعداد ۷ نفر از زندانیان با کمک مبلغ ۲ میلیارد ریال از سوی خانواده مرحوم ضیاالدین اوجاقلو از زنجان از زندان آزاد شدند.

صادقی نیارکی با تقدیر از همراهی و همکاری قضات استان در اجرای سیاستهای قوه در استان اظهار کرد : منظور ما از این دیدار ها و بررسی مشکلات زندانیان فراهم کردن زمینه آزادی همه زندانیان نیست، بلکه هدف بررسی مشکلات زندان و زندانیان و فراهم نمودن زمینه آزادی محکومان مشمول است که توفیقات خوبی در این خصوص بدست آمده است.

رییس کل دادگستری استان زنجان توجه به حوزه اشتغال زندانیان و حوزه فرهنگی در زندان را اقدامی موثر در کاهش آسیب برای زندانیان و خانواده زندانیان برشمرد و بیان کرد : اداره زندانها برنامه ریزی و پیگیریهای لازم در امر اشتغال و برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی در زندان بعمل آورد.

وی حفظ کرامت زندانیان ، نظارت و مراقبت بر امور زندانیان را از دیگر اقدامات مهم و اثر گذار اداره زندانهای استان بیان کرد و گفت : حفظ حقوق شهروندی و جلوگیری از تضییع حقوق زندانیان با اقدامات مناسب و ارزشمند کادر زندان و زندانبانان محقق خواهد شد .

عالیترین مقام قضایی استان با تأکید بر این موضوع که احدی از زندانیان نباید بی جهت و با اتمام دوران تحمل حبس در زندان بمانند گفت : پالایش پرونده زندانیان و نظارت مستمر در این امر بسیار راهگشاست

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img