مجوز تملک شهرک صائین قلعه و بخشی از زمین های شهرک زنجان 4 اخذ شد

پیام ملّت – مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان از حل مشکل تملک زمین‌های باقی مانده شهرک صنعتی زنجان 4 (دره لیک) و شهرک صنعتی صائین قلعه خبر داد.

ایرج احمدی با اعلام این خبر گفت: با پیگیری های صورت گرفته، مجوز تملک بخشی از زمین های باقی مانده شهرک صنعتی زنجان 4 و همچنین زمین شهرک صنعتی صائین قلعه از طریق قانون لایحه تملک توسط وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت صادر گردید.

وی با اشاره به اینکه عملیات احداث شهرک صنعتی صائین قلعه از سال 85 آغاز شده؛ تصریح کرد: متاسفانه در همان ابتدا به علت آنکه بخشی از زمین های این شهرک توسط مالکین زمین ها به بهانه های مختلف به شهرک واگذار نگردید و با توجه به اینکه این زمین ها به طور لکه ای در کل شهرک پراکنده بودند؛ بنابراین عملیات اجرایی این شهرک صنعتی با مشکل مواجه گردید.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ادامه داد: در برهه های مختلف زمانی جلسات متعددی با معارضین این شهرک برگزار شد که متاسفانه هیچ کدام به نتیجه نرسید و در پایان به ناچار از طریق قانون لایحه تملک وارد عمل شدیم.

وی همچنین ضمن اشاره به اینکه میزان 307 هکتار از زمین های شهرک صنعتی زنجان 4 (دره‌لیک) تملک گردیده و بخش اندکی از زمین های داخل در محدوده شهرک که صاحبان آنها حاضر به واگذاری زمین خود به شهرک نبودند و جلسات برگزار شده با ایشان نیز به توافق منجر نگردید در نهایت برای رفع مشکل تملک و حفظ یکپارچگی زمین های این شهرک نیز مجوز تملک از طریق قانون لایحه تملک اخذ گردیده است که به زودی کارهای قضایی و اداری آن انجام می‌پذیرد.

لایحه قانونی تملک، در مواردی است که اشخاصی حاضر به توافق و واگذاری زمین های خود در جهت اجرای طرح‌های ملی نمی باشند، قیمت تعیین شده این گونه زمین‌ها از طریق کارشناسان رسمی دادگستری اعلام و مبلغ آن به حساب دادگستری واریز می گردد و دادستان نیز نسبت به انتقال سند زمین مورد نظر اقدام می کند.

110/ق

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img