به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» غفور آقاجانلو معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان در حاشیه بازدید از پایگاه های امداد و نجات شهرستان های ابهر و خرم دره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در طرح امداد و نجات نوروزی استان زنجان همانند سال های گذشته با ۱۱ پایگاه ثابت و چهار پایگاه موقت در این فعالیت خود را از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز کرده است.
وی اظهارداشت: فعالیت این طرح تا ۱۵ فروردین ماه امسال ادامه دارد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: هشت اکیپ پشتیبان در شهرستان های این استان فعالیت دارند.
آقاجانلو از فعالیت سه پست راهنمای نوروزی در استان خبر داد و گفت: همه تیم های امداد و نجات جمعیت هلالاحمر زنجان اعم از پرسنل و امدادگران در آماده باش کامل هستند.
وی ادامه داد: تیم های واکنش سریع، امداد و نجات کوهستان، پشتیبانی، آنست و تیم های سیلاب فعالیت خود را دارند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: چنانچه حوادثی به جز سوانح ترافیکی و جاده ای روی دهد، آمادگی برای پوشش امدادی داریم.
آقاجانلو یادآوری کرد: در نخستین روزهای امسال با وقوع برف و کولاک در جاده های استان امدادرسانی و اسکان اضطراری مسافران و رانندگان نوروزی را داشتیم که به نحو مطلوبی انجام شد.
وی به امدادرسانی های انجام شده اشاره کرد و افزود: تا پایان روز نهم فروردین ماه برای ۴۵۰ نفر از هموطنان خدمات امدادی ارائه دادیم.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: این امدادرسانی در حوادث جاده ای و برف و کولاک بود.
آقاجانلو تاکید کرد: امسال علی رغم افزایش سفرهای نوروزی حوادث جاده ای نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.





