بازسازی شهر خوی به بنیاد مسکن استان زنجان واگذار شده است

به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» رضا خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به ابعاد گسترده زلزله اخیر در منطقه خوی آذربایجان غربی از تشکیل ستاد بازسازی بنیاد مسکن زنجان مستقردر شهر خوی جهت کمک به هموطنان آسیب دیده از زلزله خبر داد.

خواجه ای گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که وظیفه بازسازی را برعهده دارد هم اکنون با نیروهای خود در منطقه برای امدادرسانی، برآورد میزان خسارت ها و تشکیل پرونده برای ساکنان زلزله زده در منطقه با اولویت بازسازی واحدهای مسکونی شهری مستقر شده است .

وی افزود: هم‌اکنون همکاران بنیاد مسکن برای تشکیل پرونده بازسازی و برآورد خسارت‌های وارده به واحدهای مسکونی در مناطق روستایی و شهری با اولویت بازسازی واحدهای مسکونی شهری ورود پیدا کردند و تشکیل و تکمیل پرونده در حال انجام است تا به فوریت عملیات بازسازی این واحدها آغاز شود.

خواجه ای گفت: با توجه به اینکه همکاران بنیاد مسکن استان زنجان در منطقه هستند و نیروهای بنیاد مسکن از استان های همجوار نیز برای امدادرسانی در منطقه حاضر هستند، همزمان عملیات امدادرسانی و برآورد میزان خسارت‌ها در حال انجام است و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بازسازی شهر خوی را به استان زنجان واگذار نموده و هم اکنون نیز ستاد بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان جهت کاهش تردد و رفاه حال مردم مناطق زلزله زده در شهر خوی آماده پاسخگویی به مردم است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان با بیان اینکه هم اکنون چند تیم ارزیاب از کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به صورت سه شیفت در حال ارزیابی واحدهای مسکونی خسارت دیده هستند گفت: مالکین واحدهای تخریب شده در شهرستان خوی، جهت صدور پروانه به شهرداری ها و دهیاری ها مراجعه خواهند کرد و با مدیریت زمان، تلاش می شود فرایند بازسازی تا چند ماه آینده خاتمه یابد.

خواجه ای گفت: نیروهای فنی و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین این نهاد آماده امداد رسانی در مناطق زلزله زده بوده و چهار دستگاه کمپرسی ۱۰ چرخ، یک دستگاه بیل مکانیکی ، یک دستگاه لودر و یک دستگاه کمرشکن ، به مناطق اعزام شده و در صورت اعلام نیاز، بنیاد مسکن استان زنجان، بلافاصله تیم‌های فنی و ماشین آلات بیشتری را در مناطق زلزله زده مستقر خواهد کرد.

خواجه ای تاکید کرد: با تمام توان در کنار مردم شهرستان خوی هستیم و در این میان همدلی و انسجام تمامی نهادها و دستگاهها برای کاهش آلام مردم خوی، روند بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی را تسریع خواهد کرد که در این راستا سعی بر این است که در کوتاه ترین زمان کار آواربرداری در مناطق زلزله زده شهرستان خوی به پایان برسد و روند احداث واحدها آغاز شود.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img