تعداد ۲۷۵ روستا در معرض خطر حوادث سیل و بارندگی است

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» رضا خواجه ای با بیان اینکه، استان زنجان جزو استان های پر خطر از نظر وقوع زلزله محسوب می شود، ادامه داد: سوابق و وقایع گذشته نمود این مساله مهم است، از طرفی با رانش زمین در استان مواجه هستیم که یکی از بلایای طبیعی بوده که به پیگیری، بررسی و ریشه یابی بیشتری نیاز دارد.

وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۲۷۵ روستای استان معادل ۴۲هزارو۵۵۵ واحد مسکونی روستایی در معرض خطر حوادث سیل و بارندگی است که از این تعداد۲۱ هزار واحد مسکونی معادل ۴۹ درصد مقاوم سازی شده و متاسفانه ۵۱ درصد (۲۱ هزار و ۵۵۵ واحد)هنوز مقاوم سازی نشده است.

خواجه ای با بیان اینکه مهمترین مولفه در کاهش عوارض وقوع حوادث و بلایای طبیعی، تدابیر پیشگیرانه پیش از بروز آنها است ،خاطر نشان کرد: بر این اساس باید با تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب و با در اولویت قرار دادن آموزش‌های توانمندساز و اقدامات پیشگیرانه و آگاهی بخشی عمومی در راستای رفتار و عملکرد بهینه مردم در شرایط وقوع بحران، بستر مدیریت بهینه بحران های طبیعی و امکان زندگی ایمن‌تر برای عموم مردم فراهم شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: در این راستا تمامی نهادها و دستگاه‌های مربوطه نسبت به بازنگری آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و غیره با هدف تحقق نظارت بهینه و افزایش کارآمدی و اثربخشی سیستم های کنترل و نظارت باید اقدامات ویژه ای انجام دهند.

وی با بیان اینکه، باید با نگاه دانش محور و با بهره گیری هرچه بیشتر از یافته های علمی و تجارب به دست آمده، حوادث طبیعی مطابق با استانداردهای جهانی به حداقل ممکن کاهش یابد، گفت: بدون تردید آگاهی بخشی و وجود مدیریتی قوی، کارآمد و همکاری و همفکری همه دست اندرکاران، از عوامل مؤثر و کارساز در پیشگیری و کاهش خسارت است

خواجه ای با اشاره به اینکه، مساکن روستایی در هر منطقه تحت تاثیر جنبه‌های مختلف محیطی، طبیعی، اقتصادی و معیشتی قرار دارند که تغییر و نوسازی الگوهای کالبدی نیازمند پیش‌نیازهایی از جمله شناسایی الگوهای بومی و ویژگی‌های کالبدی همان منطقه است، تصریح کرد:مهمترین مولفه در کاهش عوارض وقوع حوادث و بلایای طبیعی، تدابیر پیشگیرانه پیش از بروز آنها است که باید با تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب و با در اولویت قرار دادن آموزش‌های توانمندساز و اقدامات پیشگیرانه و اگاهی بخشی عمومی در راستای رفتار و عملکرد بهینه مردم در شرایط وقوع بحران، بستر مدیریت بهینه بحران های طبیعی و امکان زندگی ایمن‌تر برای عموم مردم فراهم شود .

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img