زباله۹۰ درصد روستاهای زنجانرود با تراکتور جمع آوری می شود

حسین ولی بیگلو در گفت و گو با خبرنگار «پایگاه خبری تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: محیط زیست درخواست انتقال زباله به شهر زنجان را داده است این در حالی است که این موضوع برای ما به علت حمل زباله های غالب روستاها با تراکتور قابل اجرا نیست.

وی در خصوص علت مطرح شدن جابه جابی و حمل زباله های نیک پی به زنجان افزود: با توجه به اینکه برخی از مناطق بخش نیک‌پی جزو مناطق حفاظت شده هستند محیط زیست درخواست انتقال پسماندهای بخش نیک پی به سایت مهتر یا به عبارتی مرکز دفن پسماند شهر زنجان را داده است.

بخشدار نیک پی با بیان اینکه بخش زنجان رود یک هفتم وسعت استان را تشکیل می دهد و این بخش به لحاظ بعد وسعتی از بسیاری از شهرستان های استان بزرگتر است تاکید کرد: در این بخش روستایی وجود دارد که در صورتی که بخواهد زباله خود را به مهتر انتقال دهد باید ۱۷۰ کیلومتر را طی کند و این موضوع با توجه به نرخ حمل و نقل و اعتبار مختصر عمرانی و جاری دهیاری عملیاتی نخواهد شد.

ولی بیگلو به مشکل دیگر در خصوص دفن زباله در نیک پی اشاره و تصریح کرد: مشکل دیگر در خصوص دفن زباله این است که محل های دفن زباله با روستا فاصله زیادی دارد و این مکان توسط فنس و از محل اعتبار دهیاری محصور شده است اما متاسفانه فنس های اکثر روستاها به صورت شبانه سرقت می شوند.

وی با اشاره به اینکه محیط زیست با جانمایی محلی جهت دفن پسماند در بخش نیک پی موافقت نمی کند و اصرار به جابه جایی و دفن پسماندهای بخش نیک پی به سایت مهتر زنجان را دارد افزود: اعتبار جاری محدود دهیاری کفاف هزینه جابه جایی زباله به زنجان را نمی دهد.

بخشدار نیک پی روش جمع آوری و دفن زباله‌های روستاهای نیک پی را سنتی اعلام کرد و گفت: چنانچه بخواهیم زباله‌های بخش نیک پی به زنجان انتقال داده شود باید ۲ ماشین سنگین جمع آوری زباله تهیه شود تا از ۲ طرف بخش جمع آوری زباله ها را شروع کند و به مهتر انتقال دهد.

ولی بیگلو خاطرنشان کرد: جمع آوری زباله در روستاهایی که دارای دهیاری است از طریق دهیاری ها انجام می شود و زباله های عفونی درمانگاه ها نیز توسط خود درمانگاه ها امحا می شود.

وی در خصوص چگونگی تفکیک زباله در بخش نیک پی عنوان کرد: تفکیک زباله های خشک توسط مسئول جمع آوری زباله ها انجام می شود و خوشبختانه به علت مختصر بودن حجم زباله های تولیدی زباله گردها به این روستاها مراجعه نمی کنند./ش

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img