فعالیت ۱۵۰۰هنرمند چاقو‌سازدر استان زنجان/بعد از فرش‌بافی چاقو‌سازی بیشترین ارز‌آوری را برای استان دارد

الناز خدایی‌فرد، معاون صنایع دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار «پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملت» با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از یک هزارو ۵۰۰ فعال در صنعت چاقو‌سازی مشغول به کار هستند، اظهار داشت: این تعداد چاقو ساز در ۸۰۰ کارگاه در سطح استان در حال فعالیت‌اند.

وی با بیان اینکه چاقو تولید شده در زنجان علاوه بر اینکه به استان‌های همجوار صادر می‌شود به کشور‌های دیگر نیز صادر می‌شود، افزود: کشور‌های امارات، عمان، سوریه، عراق و افغانستان از جمله کشور‌های هدف صادراتی چاقو زنجان است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه چاقوی زنجان به ۱۷ دسته مختلف تقسیم می‌شود گفت: طراحی ظریف و خلاقانه، قدمت بالا، تیزی، آب‌دیدگی، استحکام تیغه و برخی از ویژگی‌های بارز دیگر سبب شده تا چاقوی زنجان متمایز نسبت به سایر تولیدات مشابه باشد.

وی عنوان کرد: بعد از صنعت فرش‌بافی صنعت چاقو‌سازی بیشترین ارز‌آوری را برای استان دارد با این حال تلاش بر این است تا مشکلاتی که گاها پیش‌روی تولید‌کنندگان این صنعت قرار می‌گیرد همچون کمبود مواد اولیه مرتفع شود و صنعتگران با چالش کمتری به تولید ادامه دهند‌.

خدایی‌فرد با اشاره به اینکه استان زنجان در زمینه تولید صنایع دستی فلزی جزو پنج استان برتر در سطح کشور است، عنوان کرد: با توجه به رتبه‌ای که ما در کشور داریم از سال گذشته و شش ماهه نخست سال جاری اولویت و تمرکز این اداره کل بر روی چهار رشته چاقو‌سازی، مس‌گری، ملیله و انگشتر‌سازی بوده است.

وی با اشاره به اینکه برای حمایت از فعالان تسهیلات قابل توجهی پرداخت شده بیان کرد: این تسهیلات در قالب تسهیلات ارزان قیمت خرید موارد اولیه، مشاغل خانگی، تسهیلات در خصوص زیان وارده از طریق کرونا، تبصره ۱۸ و سایر تسهیلات است که به متقاضیان پرداخت می‌شود که این تسهیلات تقریبا در ۷ قالب پرداخت می‌شود.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img