مسعود بیات منش در حاشیه مراسم روز درختکاری به یاد ۳۵۳۵ شهید استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار «پیام ملّت» اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اسامی تعداد زیادی از افراد را به مسکن و شهرسازی ارسال کرده است.
وی افزود: با توجه به تاکید استاندار محترم برای حمایت از خبرنگاران و اجرایی شدن مسکن ویژه برای این قشر پیگیری های لازم صورت می گیرد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی اصلی می باشد.
بیات منش خاطرنشان کرد: بیش از ۱۳۰ نفر از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شده است که با تعداد افرادی که اداره کل راه و شهرسازی از خبرنگاران فعال و در صحنه احصا کرده تفاوت دارد و این یکی از مشکلاتی است که در این زمینه داریم.
وی خاطر نشان کرد : تا پایان اسفند اسامی نهایی خبرنگاران واجد شرایط به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال خواهد شد.
براساس اطلاعات دریافتی «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» تا کنون ۱۴ نفر واجد شرایط مسکن خبرنگاران بوده که دارای ضوابط ۵ گانه وزارت مسکن و شهرسازی هستند و تابع شرایط عمومی اقدام ملی مسکن می باشند.



