جمعه 22 خرداد 1405
22.8 C
Zanjān

نبود بودجه، سد راه «اکو» در زنجان شد

به گزارش « پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت»- سید میکائیل موسوی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان درباره علت ازدست‌رفتن میزبانی جشنواره غذای اکو که امروز در فضای مجازی انتشاریافته است، اظهار کرد: برگزاری جشنواره غذای اکو نیازمند هماهنگی‌های گسترده و پیش‌بینی اعتبار از سال قبل است که متأسفانه برای سال جاری چنین اعتباری در نظر گرفته نشده بود و به همین دلیل امکان برگزاری آن فراهم نشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با بیان اینکه زنجان ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه غذا دارد، افزود: امسال تلاش کردیم با دعوت از دانشجویان خارجی از ملیت‌های مختلف از جمله عراقی، پاکستانی و هندی در قالب جشنواره آش، مقدمات و زمینه‌های لازم برای برگزاری جشنواره بین‌المللی غذا اکو را فراهم کنیم و این اقدام را به‌عنوان یک مقدمه برای میزبانی جشنواره غذای اکو در سال آینده در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به اینکه آخرین دوره جشنواره غذای اکو در سال ۱۳۹۷ (پنجمین دوره) برگزار شد، گفت: باوجوداینکه امسال این جشنواره در هیچ استانی برگزار نشد، اما استان زنجان باتوجه‌به ارتباطات و تعاملات مناسبی که با مجموعه اکو دارد، یکی از گزینه‌های جدی میزبانی در سال آینده خواهد بود.

موسوی تصریح کرد: جشنواره آش زنجان امسال باتکیه‌بر ظرفیت‌های داخلی و به‌صورت خودگردان برگزار شد و تلاش ما بر این بوده است که هزینه‌ها از محل درآمدهای خود جشنواره تأمین شود تا بار مالی از دوش دولت برداشته شود، اما در مورد جشنواره غذای اکو این موضوع امکان‌پذیر نیست و نیازمند حمایت مالی مستقل است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در پایان گفت: برگزاری جشنواره غذای اکو در زنجان می‌تواند نقش مؤثری در توسعه گردشگری بین‌المللی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و غذایی استان داشته باشد و به همین دلیل، پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبار و برنامه‌ریزی اصولی جهت میزبانی این رویداد در سال آینده در دستور کار قرار دارد.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img