هفته کتاب فرصتی برای احیای نهضت مطالعه در مساجد است

به گزارش «پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت»- محسن اسلامی با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از مأموریت‌های اصلی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد است، اظهار کرد: کتاب و علم‌آموزی در نگاه اسلام نه تنها یک وظیفه ملی بلکه یک واجب دینی است. رهبر معظم انقلاب همواره بر گسترش نهضت کتابخوانی به‌ویژه در بین نسل جوان تأکید داشته‌اند و ما در ستاد کانون‌های مساجد تلاش می‌کنیم این توصیه‌ها را در قالب برنامه‌های میدانی و مردمی اجرا کنیم.

وی افزود: در هفته کتاب امسال، از ۲۴ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۴، برنامه‌های گسترده‌ای در سطح مساجد زنجان برگزار می‌شود که شامل تشکیل حلقه‌های کتابخوانی، اجرای پویش ملی اهدای کتاب، نمایشگاه‌های کتاب محله‌محور، برگزاری نشست‌های نقد کتاب و تجلیل از فعالان حوزه کتاب است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان زنجان تصریح کرد: طرح حلقه‌های کتابخوانی یکی از محوری‌ترین برنامه‌هاست که با هدف مردمی‌سازی فرهنگ مطالعه در کتابخانه‌های مساجد اجرا می‌شود. در این حلقه‌ها، کودکان و نوجوانان مسجدی به جمع‌خوانی، نقد و معرفی کتاب، قصه‌گویی و فعالیت‌های خلاقانه می‌پردازند تا مطالعه به یک عادت شیرین در میان خانواده‌های ایرانی تبدیل شود.

اسلامی با اشاره به اجرای پویش ملی اهدای کتاب به کتابخانه‌های مساجد گفت: در این پویش، دستگاه‌ها، سازمان‌ها و مردم خیر با نذر فرهنگی خود، کتاب‌های مفید را به کتابخانه‌های مساجد اهدا می‌کنند تا منابع این مراکز تقویت و دسترسی عمومی به کتاب تسهیل شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های ویژه هفته کتاب امسال، پویش مطالعه ۱۱ کتاب تقریظ‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب است. این طرح با همکاری مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی اجرا می‌شود و شامل فعالیت‌هایی همچون معرفی کتاب در طرح ملی شنبه‌های کتاب، تولید پادکست و آثار هنری با موضوع کتاب است.

اسلامی از برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کتابداران مسجدی نیز خبر داد و افزود: هدف ما ارتقای سطح دانش کتابداران و به‌روزرسانی مهارت‌های آنان در حوزه خدمات کتابخانه‌ای است تا کتابخانه‌های مساجد بتوانند با رویکردی نو، مخاطبان بیشتری جذب کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم هفته کتاب امسال فرصتی باشد برای احیای سنت مطالعه در کنار نماز و عبادت، چرا که مسجد نه تنها خانه‌ی دعا، بلکه خانه‌ی دانایی و فرهنگ است.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img