ورود ارز دولتی به بازار در شکل گیری فساد مهم است

پیام ملّت – نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ورود ارز دولتی به بازار را در شکل گیری فساد مهم دانست و گفت: در شرایط حاضر این ارز معنا ندارد و و در فضایی آکنده از نبود رقابت رانت ایجاد می شود که ماحصل آن تداوم فساد است.

فریدون احمدی صادرات در گفتگو با «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» صادرات را موتور محرک اقتصاد در تولید معرفی کرد و افزود: بی شک تا زمانی که مقوله صادرات در تولید مرتفع نگردد، تولیدکننده در مسیر تولید دوام نخواهد آورد.

وی حضور در بازارهای جهانی را نیازمند رقابت با سایر بازارها بیان کرد و ادامه داد: راه نجات تولید از مسیر صادرات می گذرد و اگر در این راه موفق عمل نکنیم، راه دشواری در پیش است.

به گفته احمدی، در شرایطی که سایر کشورها عزم خود را برای تحریم ایران جزم کرده اند، حفظ بازارهای خارجی با اتکا به دانش بومی و نیروی انسانی کار آمد و تبیین استراتژی ها حائز اهمیت است.

این نماینده مجلس با اشاره به چالش های سد راه صادرکنندگان استان بیان می کند: شرایط به گونه ای است که صنعت سرب و روی استان که نقش مهمی در ظرفیت های صادراتی استان دارد، به سختی بازار برای فروش پیدا می کنند و در این راه بروکراسی های داخلی بر این معضلات دامن زده است.

احمدی با تاکید بر حضور پررنگ در بازارهای بین المللی صادرکنندگان استان زنجان برای رقابت با سایر محصولات کشورهای دیگر اعلام کرد: متاسفانه تنوع ارزها در بازار یکی دیگر از چالش ها برای صادرکنندگان است، به طوری که در برخی موارد سردرگمی را برای فعالان عرصه  صادرات در پی داشته است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر برداشتن رانت و ارز از فضای اقتصادی حال حاضر کشور افزود در این بین صادرکنندگان از بروکراسی های حاکم بر صادرات و واردات گلایه هایی دارند و باید فرآیندهای این امر مهم در اقتصاد کشور تسهیل یابد.

احمدی اصلاح نظام اداری کشور را در توسعه فرآیندهای صادرات یادآور شد و گفتد: در این راستا همکاری و هماهنگی دولت و بخش خصوصی می تواند در فراهم کردن بسترهای مطلوب صادرات اثرگذار باشد.

110/ق

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img