۴۸ شرکت درچهاردهمین نمایشگاه صنعت ساختمان حضور دارند

به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» رضا عرفانی در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در محل نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان گفت: این نمایشگاه جزو نمایشگاه‌هایی است که به لحاظ سایت نمایشگاهی مورد استقبال تولید کنندگان و شرکت‌های فعال در بخش ساختمان سازی است.زنجان به عنوان مرکز استان هنوز آن طور که باید شناخته نشده و جای کار و سرمایه گذاری زیادی دارد.

مجری نمایشگاه صنعت ساختمان در زنجان با بیان اینکه نمایشگاه صنعت ساختمان با دو سال وقفه در این استان برگزار می‌شود، گفت: ۴۸ شرکت از داخل و خارج استان در فضایی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر مربع در این نمایشگاه حضور دارند و طبق برنامه ریزی انجام شده در سال ۱۴۰۱، نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در زمان و فصل مناسبی با حضور شرکت کنندگان بیشتری در استان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بخش مسکن اشتغالزایی خوبی ایجاد می‌شود، ادامه داد: فعالیت در بخش مسکن باعث ایجاد بیش از هزار و ۶۰۰ شغل مستقیم و غیر مستقیم در حوزه مسکن می‌شود.

عرفانی گفت: در بازدیدی که از غرفه‌ها انجام شد رقابت خوبی بین شرکتها و تولید کنندگان ایجاد شده و تولیدات خود را در معرض نمایش گذاشتند و شرکتها و سازنده‌ها می‌توانند در این نمایشگاه اگر ضعفی داشته باشند درصدد رفع آن باشند و نسبت به تولید محصولات با کیفیت تلاش کنند.

وی تصریح کرد: دولت فعلی ساخت مسکن را جزو برنامه‌های اولویت دار خود قرار داده و توجه زیادی به این بخش دارد، برگزاری این نمایشگاه مسیر را برای آشنایی و استفاده از تولیدات و توانمندهای داخلی در بخش صنعت ساختمان سازی را تسهیل کرده و در جلوگیری از واردات تجهیزات و محصولات ساختمان سازی می‌تواند موثر واقع شود.

عرفانی با بیان اینکه زنجان در حوزه ساخت و ساز مسکن در سطح کشور جایگاه خوبی دارد، ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه‌های تخصصی باعث می‌شود در ترویج فرهنگ ساخت و ساز صحیح و درست در کشور و به تبع آن در استان قدم‌های خوبی برداشته شود.

گفتنی است که این نمایشگاه ۲۳ آذرماه با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان افتتاح شد و تا ۲۶ آذرماه ادامه دارد و شهروندان می‌توانند از ساعت ۱۶ تا ۲۱ از این نمایشگاه تخصصی بازدید کنند و برگزار کننده رویداد، شرکت نمایشگاهی برتر ملل هیراد پارس آوین است.در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان و صنایع سرمایشی و گرمایشی (کاشی و سرامیک، چینی آلات بهداشتی، لوازم آشپزخانه، حمام، سونا و جکوزی) در معرض نمایش مردم می‌باشد.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img