پیام ملّت- رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان استان زنجان گفت : داوطلبانی که صلاحیت آنها احراز نشده و مورد تأیید قرار نگرفتهاند، میتوانند شکایت خود را به همراه مستندات به شورای نگهبان ارائه کنند.
به گزارش پیام ملّت و به نقل از فارس حسین میرزاپور با بیان اینکه برای ارائه شکایت داوطلبان 5 روز مهلت تعیین شده است گفت: دریافت شکایات داوطلبان رد صلاحیت شده از امروز یکشنبه ۲۲ دیماه امسال به مدت پنج روز از ساعت 8 صبح تا 16 عصر خواهد بود.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان استان زنجان اظهار کرد: در این دوره 231 نفر در استان زنجان برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند که از این تعداد 15 نفر انصراف دادند که بر همین اساس بررسی صلاحیت در بین 216 نفر انجام شد.
میرزاپور افزود: از 216 نفر داوطلب باقیمانده، 89 نفر یعنی 41 درصد شرکت کنندگان تایید صلاحیت شده اند.
میرزاپور با بیان اینکه 78 نفر از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان زنجان رد صلاحیت شدند و صلاحیت 49 نفر احراز نشد، افزود: بر این اساس 36 درصد داوطلبان رد صلاحیت شدند و صلاحیت 22 درصد احراز نشد.




