ارائه خدمات اینترنتی رایگان در کتابخانه‌های عمومی با توسعه شبکه فیبر نوری/ فعالیت ۳۸۰۰ کتابخانه در کشور

به گزارش«پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت»مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در مراسم افتتاح کتابخانه علامه حلی زنجان اظهار کرد: امروز کتابخانه‌ صرفا یک محل برای امانت کتاب نیست و کتابخانه‌های عمومی به پایگاه فرهنگی تبدیل شده است و همه کتابخانه‌های کشور بخش کودک و نوجوان دارد.

رمضانی گفت: شبکه کتابخوانان در کشور تشکیل شده خبر داد و این امر پس از تنوع خدمات در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفته و نتایج خوبی هم به دنبال داشته است.

وی افزود: از لحاظ شبکه کتابخانه‌ای دارای رتبه اول منطقه و جزء کشورهای برتر جهان هستیم و همچنین از حیث خدمات نوین کتابخانه ای نیز از کشورهای پیشرو هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: سه هزار و ۸۰۰ باب کتابخانه در کشور فعال است که ۲ هزار و ۸۰۰ باب آن زیر نظر مستقیم نهاد کتابخانه‌های عمومی فعالیت دارد.

رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر پیگیر ارائه خدمات اینترنتی رایگان در کتابخانه‌های عمومی هستیم گفت: در این راستا طرح فیبر نوری که در زنجان اجرایی شد کمک شایانی به تحقق آن خواهد کرد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشوربا تاکید بر اینکه توجه به فناوری‌های نوین در کتابخانه‌های عمومی یک اصل جدی است گفت: در کتابخانه‌های نسل جدید کتابخانه‌های علمی داریم و بچه‌ها می‌تواند تجربه‌ای علمی را در این اماکن تجربه کنند.

وی گفت: هم اکنون آموزش مشاغل در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود و محصول تولید و به فروش می رسد و توجه به فناوری نوین اصل مهمی است که در کتابخانه‌ها برای نسل جدید مورد توجه قرار گرفته و اتاق علم‌ پیش بینی شده است.

محمد رضاخانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه کتابخانه علامه حلی سومین کتابخانه‌ای است که توسط اداره کل مسکن و شهرسازی از محل بازآفرینی شهری ساخته شده است، گفت: کتابخانه اول در ابهر به نام شهید سلیمانی، کتابخانه دوم در بیسیم و کتابخانه سوم نیز در اسلام آباد به نام کتابخانه علامه حلی و در مناطق محروم ساخته شده است.

رضاخانی افزود: کتابخانه علامه حلی در منطقه اسلام آباد زنجان هزار نفر عضو دارد و به یک پایگاه فرهنگی تبدیل شده که در آن کلاسهای آموزشی مختلف در حال برگزاری است.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img