اجرای طرح مراقبت موقت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در خانواده میزبان / کودکان بدسرپرست در اولویت واگذاری هستند

به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» روح اله خدابنده لو، مدیرکل بهزیستی استان زنجان از اجرای طرح مراقبت موقت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در خانواده میزبان خبر داد و گفت: در این طرح کودکان بی سرپرست و فاقد سرپرست موثر از بدو تولد تا سن ۱۸ سال به عنوان مهمان وارد خانواده ها می شوند و در خانواده ها شرایط زندگی خانوادگی و زندگی اجتماعی را آموزش می‌بینند.

خدابنده لو گفت: هدف از اجرای این طرح تأمین شرایط بهتر برای رشد و تربیت کودک و نوجوان در خانواده و بهبود فرایند بازپیوند یا واگذاری سرپرستی به خانواده جایگزین است و این طرح  با هدف برخورداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست از کانون گرم خانواده اجرا می شود.

وی افزود: حدود ۴۴ کودک در مراکز بهزیستی در حال نگهداری هستند و برای واگذاری کودکان به خانواده میزبان، کودکان فاقد سرپرست موثر (بدسرپرست)که شرایط بازگشت به خانواده از نظر قانونی یا واگذاری به فرزند خواندگی وجود ندارد در اولویت واگذاری هستند.

خدابنده لو گفت: خانواده میزبان پس از شناسایی و احراز صلاحیت از جمله داشتن سلامت جسمی و روانی و توانایی عملی و مهارت لازم در مراقبت و تربیت کودک و نوجوان با تایید پزشک معتمد سازمان و همچنین نداشتن محکومیت موثر کیفری، داشتن تمکن مالی مناسب برای پرورش و رفاه نسبی کودک و نوجوان و … می‌توانند درسامانه ملی فرزندخواندگی ثبت نام کند و پس از تکمیل کاربرگ‌های ضروری و بارگذاری اسناد و مدارک و همچنین تائید نهایی توسط کارگروه استانی موفق به پذیرش فرزند به صورت مهمان شوند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان بیان اینکه با اجرای طرح میزبان، خانواده‌ها می‌توانند بدون طی مراحل قضایی فرزندی از مراکز بهزیستی را میهمان خانه‌های خود کنند افزود: مراقبت از کودک، توسط خانواده میزبان موقت بوده و صرفاً تا زمان باز پیوند به خانواده زیستی یا واگذاری کودک به فرزندخواندگی ادامه می‌یابد.

وی گفت: خانواده ها و حتی خانم های مجرد با شرایط سنی بالای ۳۰ سال با تاییدیه پزشک و روانشناس معتمد از لحاظ سلامت جسمی و روحی و بعد از طی کردن یک دوره ی آموزشی ۱۶ ساعته و پس از کسب گواهی می توانند در طرح میزبان شرکت کنند. متقاضیان بالای ۵۰ سال ترجیحاً می‌توانند مراقبت موقت کودکان بالای ۲ سال را بر عهده بگیرند.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img