اختصاص ۷۰ درصد وام‌های اشتغال کمیته امداد زنجان به مددجویان تحت پوشش

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت»- جعفر روشن‌سرشت، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار و نیز قدردانی از آنان در انعکاس اخبار امداد امام (ره) با بیان اینکه در حال حاضر سرانه هر یتیم سه میلیون تومان در ماه است، اظهار داشت: خیران این مبالغ را به‌صورت مستقیم به‌حساب ایتام واریز می‌کنند. همچنین فرزندان محسنین شامل کودکان فاقد پدر، فرزندان طلاق یا دارای پدر زندانی نیز ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حمایت نقدی دریافت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان به حضور حامیان کشوری اشاره کرد و گفت: این خیران با حمایت از دو هزار و ۵۰۰ یتیم در کشور، ماهانه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک نقدی ارائه می‌دهند و در برخی موارد نیز جهیزیه کامل نوعروسان را تأمین کردند.

وی با تقدیر از همکاری دستگاه‌ها، ادارات و به‌ویژه بانک‌ها، اظهار داشت: سال گذشته ۳ هزار و ۱۴۷ فرصت شغلی در استان ایجاد شد که بیش از ۹۵ درصد تسهیلات اشتغال به هدف اصابت کرده است.

روشن سرشت ادامه داد: همچنین یک هزار و ۱۶۷ واحد مسکن برای مددجویان در استان ساخته یا مقاوم‌سازی شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان ادامه داد: هفت هزار دانش‌آموز تحت حمایت با حفظ عزت‌نفس و آرامش روانی سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد که این موفقیت حاصل فضای خدمت‌رسانی آرام و بدون تنش در استان است.

وی گفت: در صورت شناسایی یا معرفی نیازمندان توسط معتمدان محلی، با حفظ عزت‌نفس و کرامت انسانی، به فضل الهی، کمک‌های لازم به آنان ارائه خواهد شد.

روشن‌سرشت اضافه کرد: بر اساس این گزارش، حتی در صورت عدم مراجعه مستقیم نیازمند، چنانچه معتمدان یا اعضای محلی، فرد نیازمندی را معرفی کنند، پس از بررسی شرایط، مجوزهای ویژه برای حمایت صادر می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به اینکه کمیته امداد وام‌های اشتغال را به دو گروه اختصاص می‌دهد، گفت: نخست مددجویان تحت پوشش که ۷۰ درصد کل تسهیلات اشتغال به این گروه تعلق می‌گیرد و نیازمندانی که تحت پوشش نیستند اما توانایی کار دارند و سرمایه لازم برای شروع فعالیت را در اختیار ندارند؛ این گروه ۳۰ درصد تسهیلات را دریافت می‌کنند.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img