کاهش جرایم سایبری با توجه به افزایش آگاهی مردم

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت»- احمد موسوی، رئیس پلیس فتای استان زنجان ظهر امروز در نشست خبری که در سالن بقیه‌الاعظم برگزار شد، از کاهش چشمگیر جرایم سایبری در استان خبر داد و این موفقیت را مرهون افزایش آگاهی عمومی، همکاری صمیمانه اصحاب رسانه و تلاش شبانه‌روزی همکاران خود دانست.رئیس پلیس فتای استان زنجان خود را سفیر شهید محمدحسن شکارچی، از شهدای اوایل انقلاب، معرفی کرد و هفته نیروی انتظامی را به همکاران خود تبریک گفت.

وی با اشاره به گسترش روزافزون فضای مجازی و ابعاد مختلف آن در زندگی مردم، بر لزوم افزایش آگاهی عمومی در خصوص استفاده امن از این فضا تأکید کرد.موسوی ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته و افزایش آگاهی مردم، روند افزایشی جرایم سایبری در سال جاری به صفر رسیده است.

 رئیس پلیس فتای استان زنجان همچنین از کشف ۱۰۹ درصدی جرایم در سال گذشته خبر داد که استان زنجان را در این زمینه در سطح کشور برتر کرده است که ارزش ریالی پرونده‌های کشف شده در سال گذشته ۳۹ میلیارد تومان بوده است.وی ادامه داد: به اجرای پویش «خرید امن در فضای مجازی »اشاره کرد و گفت: همزمان با هفته فراجا، پویشی با هدف افزایش اطلاعات و آگاهی عمومی در خصوص خرید امن در فضای مجازی برگزار می‌شود.

موسوی از اصحاب رسانه درخواست کرد تا با همکاری پلیس در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی هموطنان و همشهریان در این زمینه، یاری‌رسان باشند.

رئیس پلیس فتای استان زنجان با تأکید بر گستردگی فضای مجازی، آن را به اقیانوسی بیکران تشبیه کرد و از خبرنگاران خواست تا با توجه به حساسیت‌های این دوران، در انتشار اخبار و اطلاعات سنجیده‌تر عمل کنند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد تذکرات روزهای جنگ تحمیلی، با اشاره به برخی اطلاع‌رسانی‌های نادرست که می‌تواند به دشمن اطلاعات دهد، از خبرنگاران خواست تا از انتشار فوری اخبار مربوط به موشک‌باران‌ها و خسارات احتمالی خودداری کنند و به رسالت خبرنگاری و مسئولیت اجتماعی خود پایبند باشند.

رئیس پلیس فتای استان زنجان، با بیان اینکه برخی اقدامات در انتشار اخبار می‌تواند منجر به سوءاستفاده دشمن شود، از خبرنگاران خواست تا با توجه به حساسیت موضوع، از انتشار فوری و بدون سنجش اخبار خودداری کرده و به تبعات احتمالی آن توجه کنند.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img