تشکیل کنسرسیوم صادراتی فرش/مرکز طراحی کفش ایجاد می شود

پیام ملّت – مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان از تشکیل کنسرسیوم صادراتی فرش با همکاری نهادهای مربوط خبر داد و گفت: 15 تاجر و تولیدکننده عضو این کنسرسیوم هستند و خط مشی‌هایی برای توسعه صادارت در آن ارائه می‌شود.

ایرج احمدی از شناسایی 6 بخش صنعتی و گردشگری در استان زنجان برای تشکیل خوشه خبر داد و گفت: تشکیل خوشه و توسعه آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در رونق اقتصادی و برطرف کردن مشکلات ایفا کند.

وی با اشاره به ایجاد مرکز طراحی کفش اظهار داشت: با همکاری خوشه کفش هیدج، سایت تخصصی طراحی و مدلسازی کفش در هیدج راه اندازی شده است که علاوه بر برگزاری دوره های تخصصی مدلسازی، خدمات مشاوره به متقاضیان ارایه می گردد.

وی با اشاره به اینکه خوشه‌های شناسایی شده در استان زنجان شامل فرش دستباف، کفش، روی، چاقو، مسگری و گردشگری است ابراز کرد: حمایت از تشکیل خوشه های صنعتی جزو اولویت های شرکت شهرکهای صنعتی استان است و در این راستا تا کنون 3 خوشه روی، فرش دستباف و کفش هیدج تشکیل گردیده اند که دو خوشه روی و فرش دستباف به سرانجام رسیده است و خوشه کفش هیدج نیز سال آخر فعالیت خود را سپری می کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با اشاره به اتمام مهلت قرارداد خوشه فرش دستباف بیان کرد: خوشه فرش دستباف زنجان کارهای مهمی در تحول این صنعت در استان انجام داده و هم اینک به ذی‌نفعان تحویل داده شده است.

احمدی با اشاره به اینکه پس از واگذاری خوشه فرش به ذی‌نفعان، اتاق بازرگانی و شرکت شهرک‌های صنعتی نیز می‌توانند حمایت‌های خود را برای توسعه بازارهای هدف ادامه دهند بیان کرد: با این کار به نوعی سفارش‌پذیری افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان در مورد خوشه کفش ابراز کرد: این خوشه سال سوم فعالیت خود را پشت سر می‌گذارد و در طول این مدت دستاوردهای مهمی برای صنعت کفش در استان داشته است.

وی برگزاری تورهای نمایشگاهی را یکی دیگر از اهداف خوشه کفش عنوان و تصریح کرد: به منظور آشنایی تولید کنندگان کفش با فناوری های جدید و تبادل تجربیات با سایر تولید کنندگان؛ خوشه کفش هیدج با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان اقدام به برگزاری تورهای بازدید از نمایشگاههای مرتبط خارجی و داخلی نموده است.

احمدی در پایان اظهار داشت: وب سایت خوشه کفش هیدج نیز در دست طراحی است که با راه اندازی آن، امکان سفارش آنلاین محصولات فراهم خواهد شد.

110/ق

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img