پای قولم ایستاده ام / سال آینده، کالا‌های اساسی را با همان قیمت دلار۴۲۰۰ تومانی به دست مردم خواهیم رساند

پیام ملّت – رئیس‌جمهور با بیان این‌که «آمریکا می‌خواست ایران را در روز ۱۳ آبان آشفته ببیند» گفت: ملت ما پاسخ آمریکا را درروز ۲۲ بهمن امسال می‌دهد.

به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز در جریان سفر استانی خود به ستان آذربایجان غربی در جمع مردم خوی اظهار کرد: از مردم شریف و قهرمان ایران تشکر می‌کنم که در این روز‌ها و ماه‌ها با قدرت و اقتدار از استقلال، آزادی، اسلام، جمهوریت و مردم سالاری در برابر دشمنان دفاع کردند.

وی ادامه داد: آن‌ها می‌خواستند ۱۳ آبان ایران را آشفته و در غم و اندوه ببینند، اما مردم ایران با ومقاومت و ایستادگی روز ۱۳ آبان را روز قدرت و ایستادگی ملت در برابر دشمنان نشان دادند. ملت ما پاسخ آمریکا را در روز ۲۲ بهمن امسال می‌دهد.

وی تصریح کرد: دشمنان یکبار دیگر صحنه پشتیبانی مردم ایران از نظام جمهوری اسلامی در 22 بهمن امسال مشاهده خواهند کرد.

رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: در برابر آمریکا سر فرود نخواهیم آورد.

روحانی افزود: امروز مهمان مردم قهرمان آذربایجان غربی هستیم و خوشحالم سفر را از شهر دارالایمان، فرهنگ، جهاد و عرفان آغاز می‌کنیم چراکه خوی در بین همه مردم ایران ایران شهر پرنشاطی است که مثل نگینی در شهرهای غربی کشور می‌درخشد

وی تصریح کرد: آذربایجان سنگر بزرگ حفاظت و حراست از ایران اسلامی بوده و هست و امروز ما در مسیری که پیامبر ما را با آن آشنا کرده است در مسیر پیشرفت ایران اسلامی حرکت می‌کنیم

رئیس جمهور با اشاره به توطئه‌های مداوم دشمن در برابر ملت ایران اظهار داشت: مردم ایران سیزده آبان را به روز ایستادگی در برابر آمریکا تبدیل کردند جواب محکمی به دشمن دادند و در 22 بهمن نیز دوباره ملت ایران جواب دندان‌شکنی به آمریکا خواهند داد.

وی گفت: به همه دشمنان خواهیم فهماند که با ایجاد فشار و مشکلات به مردم، آنان را نمی‌توانند دلسرد کنند و ما در برابر آمریکا سر فرود نمی‌کنیم و کاخ نشین های کاخ سفید بدانند که مردم ما پیرو مکتب عاشورا هستند و تنها در مقابل پروردگار رکوع و سجود می‌کنند.

رئیس جمهور گفت: دشمنان به فکر فشار آوردن اقتصادی و جنگ روانی در مقابل ملت ایران هستند و فکر می‌کنند در مقابل قدرت آنها تسلیم خواهیم شد در حالیکه چنین تصوری خیالی باطل است.

روحانی گفت: ما به قرار دادهایمان پایبند بوده‌ایم و دشمنان به دلیل شکست‌های پیاپی مجبور به عهد شکنی شده‌اند.

وی اظهار داشت: استکبار اگر در فکر قطع صادرات نفت، رابطه با همسایگان و فشار به مردم است، باید بدانند مردم ایران در رابطه با صادرات نفت و فشار اقتصادی به مردم آنها را ناکام خواهد گذاشت.

او گفت: اگر تلاش های دولت نبود، امسال یک قطره آب هم در دریاچه ارومیه موجود نبود. ما به احیای دریاچه نرسیدیم، اما به تثبیت آن رسیده ایم.

110/ق

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img