پیام ملّت – فرمانده سپاه استان زنجان با اعلام اینکه امسال۴ هزار زنجانی در قالب راهیان نور به مناطق جنگی اعزام شدهاند، گفت: با برنامه ریزی انجام گرفته تا ۱۲ فروردین سال آینده اعزام اردوهای راهیان نور ادامه دارد.

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت»، سردار جهانبخش کرمی در جلسه ستاد کارگروه راهیان نور با تاکید بر تقویت فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: برپایی این قبیل برنامه ها در قالب برگزاری اردوهای معنوی راهی برای معرفی و شناخت گوشه ای از رشادت های مردان این مرز و بوم در طول هشت سال جنگ تحمیلی است.
وی با اشاره به معرفی رویدادهای معنوی جنگ تحمیلی برای نسل جوان کنونی بیان کرد: اعزام دو هزار و 100 نفر از دانش آموزان به منطق جنگی در طول سال جاری در راستای همین برنامه ها بوده است.
سردار کرمی با یادی از رشادت های رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل بر لزوم ارج نهادن به جایگاه رفیع شهدا تاکید کرد و ادامه داد: راه شهدار رفتن کار هر کسی نیست، آنها چراغ راه برای آیندگان شده اند و باید بیش از پیش شان و منزلت آن ها تبیین شود.
وی رشادت های اعضای تیپ زرهی۲۱۶ زنجان در دوران دفاع مقدس را یادآور شد و ادامه داد: رزمندگان زنجان همواره خطشکن بودند و این استان در دفاع از کیان اسلامی سه هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
110/ق




