زنجان روزانه ۳۰۰ مگاوات برق مازاد تولید می‌کند

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» حسین محمدی در جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان اظهار کرد: هم‌اکنون ۳۰ مجموعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری به موضوع احداث نیروگاه‌های خورشیدی ورود کرده‌اند که تامین انرژی در کشور مسئله مهمی است واحداث نیروگاه‌های خورشیدی کمک‌کننده ناتراژی انرژی خواهد بود.

وی افزود: استان زنجان روزانه حدود ۳۰۰ مگاوات برق مازاد تولید می‌کند و این مسئله نشان‌دهنده‌ وضعیت تولید انرژی در استان مطلوب است. 

محمدی با بیان اینکه در زنجان مشکلات اداری مربوط به صدور مجوزهای مربوطه تا حدودی حل شده است، ادامه داد: برخی مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاران از جمله مسائل مربوط به تخصیص ارز کشوری است و ارتباطی به استان زنجان ندارد. 

او با بیان اینکه بروکراسی اداری در خصوص صدور مجوزهای مربوط به سرمایه‌گذاری‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی داریم، اذعان کرد: مقرر شده است بعد از این پروانه‌های ساختمانی که برای طبقات بالاتر صادر می‌شود، ملزم به تامین انرژی خورشیدی باشد. یعنی مثل کشورهای دیگر برای نصب پنل‌های خورشیدی بر سقف خانه‌ها با شهرداری همراهی خواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به عمده مشکلات سرمایه‌گذران نیروگاه‌های خورشیدی و اهمیت رفع موضوع ناترازی انرژی، ابراز کرد: پیگیری ساخت این نیروگاه‌ها از دستگاه‌های متولی در حال انجام است، یعنی از سال گذشته این موضوع را در استان پیگیر شدیم و مشخصا تکالیفی را هم برای دستگاه‌های متولی ذی‌ربط اعلام کردیم.

وی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان هم در این خصوص در سطح ملی، تدوین دستورالعمل‌هایی را مد نظر قرار داده است، گفت: دستگاه‌های اداری هم مکلف شده‌اند سالانه بخشی از انرژی خود را از محل انرژی خورشیدی تامین کنند.

محمدی با اشاره به انجام تکالیف صنایع بزرگ در این خصوص و اقدامات مطلوب آن‌ها، تصریح کرد: برای تأمین مالی طرح‌های انرژی خورشیدی باید به دنبال روش‌های جدید و مشارکت با سرمایه‌گذاران خصوصی بود.

او با بیان اینکه از سرمایه‌گذاران انتظار می‌رود در تامین منابع مالی مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی خود را به دولت و شبکه بانکی نکنند، یادآور شد: سرمایه‌گذاران جدید با سختی‌های بیشتری نسبت به سرمایه‌گذاران قبلی مواجه هستند. زیرا تسهیلات بانکی محدود است و انتظار می‌رود که از سال‌ آینده تسهیلات جدیدی برای این موضوع فراهم شود.

در ادامه این جلسه، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان گفت: باید استانداردها و سخت‌گیری‌های این حوزه را کاهش داد تا بتوانیم در این زمینه به رشد برسیم.

پروانه برهانی با اشاره به حرکت دنیا به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و عقب‌ماندگی استان زنجان در این حوزه، بیان کرد: تغییر دیدگاه‌ سرمایه‌گذاران در احداث نیروگاه‌های خورشیدی حائز اهمیت است. 

وی با بیان اینکه ایجاد شهرک‌های تخصصی خورشیدی در دستور کار دولت قرار گرفته است، افزود: نیروگاه‌های خورشیدی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی مزایای زیادی دارد.

داغ این هفته

برنامه ایمنی آب در 12 شهر، سه مجتمع روستایی و سه روستای استان زنجان اجرا شد

به گزارش «پایگاه خبری - تحلیلی پیام ملّت» «علی...

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

عناوین خبر

برنامه‌های سالمندان زنجانی به صورت محله محوری اجرا شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت» -...

سمای زنجان در مسیر تحول است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

معرفی 76 ساختمان به شهرداری به دلیل وقوع تخلفات ساختمانی

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی « پیام ملت»...

57 مدرسه جدید در زنجان ساخته می‌شود

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی« پیام ملت» -...

آلودگی‌های خاک در برخی شهرک‌های صنعتی زنجان گزارش شده است

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی «پیام ملت»، سید...

محکوم مالی با گلریزان دانش آموزان زنجانی آزاد شد

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی «پیام ملت»، حجت الاسلام...
spot_img

مقالات مرتبط

دسته بندی های محبوب

spot_imgspot_img